Micro Needling

Moderne ydelser hos Cawalli i Holstebro

Micro needling er en metode, der forbedre hudens kvalitet. Behandlingen fortages med en elektronisk dermapen, der ved hjælp af micro nåle penetrere hylaron og mineraler ned i huden. På denne måde producere huden også mere kollagen og elastin i de områder der behandles. Herefter fremtræder huden yngre, glatter og mere frisk.

Hos Cawalli tilbyder vi Micro Needling 

Micro Needling er en moderne vej til en smuk og ensartet hud. 

Micro needling er en metode, der forbedre hudens kvalitet. Behandlingen fortages med en elektronisk dermapen, der ved hjælp af micro nåle penetrere hylaron og mineraler ned i huden. På denne måde producere huden også mere kollagen og elastin i de områder der behandles. Herefter fremtræder huden yngre, glatter og mere frisk. Behandlingen er god for flere ting, som Acne-ar, Rynker og fine linier, Pigmentforandringer, rughed og porrestørrelse, strækmærker og fregner.

 

Hvor hurtigt ses effekten?

Da processen forgår naturligt i huden, er effekten løbende fra dag 1 til uger og op til 3 mdr efter behandlingen. Vi anbefaler man får 2-5 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum for større og mere synlig resultat.

Pris: 1399,- første behandling.

Ved efterfølgende behandlinger gives der 10 % i rabat.

Kontakt os venligst på tlf. +45 97 42 02 92 hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid.